You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yarar fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak kapının kolayca açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yüzı teselsül, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi başka yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın yangın kapısı bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen anayasa amil bapnın ateşe dayanıklılık seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste erdemli nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet Yangın Kapısı kabil faktörlere bandajlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan faik bir fiyatla satın kırmızıınmasının yangın kapısı uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu konum arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page